A honlap használata, a vásárlás menete

 

A honlapra érkezve a főoldal látható, melyre bármikor vissza lehet térni a bal felső sarokban lévő macska logóra kattintva. A webáruházban böngészni az egyes kategóriákban lehet: macskás ékszerek, macskás írószerek, macskás lakásdekor, kutyás- és egyéb állati ékszerek. A termékkategóriák bővülhetnek a termékpaletta szélesedésével.

 

A megrendelni kívánt termékek részletes jellemzőiről, áráról a termék nevére vagy a terméket ábrázoló képre történő kattintást követően tájékozódhat.

  • A „Kosárba rakom” feliratra kattintva tudja a terméket virtuális kosarába helyezni, melye közvetlenül a termékkép alatt vagy a termékre kattintva az új oldalon mellette talál. Az adott termékhez kapcsolódó hasonló termékjavaslatokat talál az oldal alján, melyeket automatikusan ajánl fel a rendszer.
  • A fejlécben a „Kosár” formájú ikonra kattintva legördülő listában a “Kosár tartalmá”-ra kattintva megjelenik a kosár, ahol módosítani tudja a megrendelési mennyiségeket, tételt tud törölni a kosárból, illetve megadhat promóciós kódot, amennyiben rendelkezik ilyennel. Kuponjának érvényességét az “Kupon használata” gombra kattintva ellenőrizheti. Amennyiben változtat a rendelési mennyiségen, feltétlenül kattintson a “Kosár frissítése” gombra mielőbb tovább haladna a “Tovább a pénztárhoz”  gombra kattintással. Ekkor ugyanarra az oldalra kerül, mintha a fejléc kosár ikon legördülő menüjéből a “Kassza” lehetőségre kattintana, azaz a szállítási adatokat megadó felületre.
  • Itt adja meg szállítási címét, majd kattintson a “Folytatás” gombra.
  • A következő, “order notes” (=rendelési megjegyzés) oldalon adja meg, ha a számlázási címe eltér a szállítási címétől!

A megrendelés sikerességéről visszaigazoló e-mailt fog kapni az Ön által megadott e-mail címre.