Kövess minket a Facebookon! dorombolok.com | Kérdésed van? Hívj most! +36 30 865 8700|info@dorombolok.com
//Egyéb állati ékszerek
 • Akció!
  Az édes kis tacsi, aki mindig hazavár, s farkincájával vadul csapkodja a falat, ahogy meglát. Őrá emlékeztet ez az édes kis tacskó kutyus formájú, állítható méretű, nagyon szépen kidolgozott unisex gyűrű. A fekete szín igazán elegáns külsőt kölcsönöz neki, így válik egyedi kiegészítővé. A klasszikus ékszerek kedvelőinek pedig az antik ezüst bevonatú kivitelt ajánljuk. Utolsó darabok! Alternatív felhasználási módok: táska klipsz, póló ékszer Rendelésnél a "további információk" résznél írd meg, hogy milyen színben kéred!
 • Akció!
  A legédesebb francia bulldogokat mutató állítható méretű unisex gyűrűkkel igazán trendy kutyaimádó lehetsz! A gyűrűk a tradícionális használat mellett táskafül díszként is funkcionálhatnak, a további felhasználást illetően a lehetőségek tárháza szinte korlátlan. Legyen jelen otthonodban, autódban, munkahelyeden, vagy bárhol amerre csak megfordulsz ez az édes kis fancia bulldog gyűrű, és garantáltan mindig mosolyt csal az arcodra, főleg, ha kis kedvencedre emlékeztet. Aranyozott, ezüst bevonatú kivitelben, valamint fekete színben  kapható! Rendelésnél a "további információk" résznél írd meg, hogy milyen színben kéred! Mérete fülszélnél: ca. 14 mm
 • Akció!
  A tökéletes megoldás, ha egyedi, igazán ötletes kreatív gyűrűt keresel. Gyönyörű, fehér kerámia hattyú formájú, három részes gyűrű aranyozott csőrrel és lábbal. Hordható egy ujjra húzva, vagy akár három külön ujjon viselve a három elemet. Kreatívan, kedved szerint variálhatod a 3 gyűrűrészt. Állati jó ajándék!
 • Akció!
  Édes kis mopsz pofikájú állítható méretű gyűrű fekete színben, illetve aranyozott kivitelben. A fejrész szélessége: 1 cm Rendelésnél a "további információk" résznél írd meg, hogy milyen színben kéred!
 • Love gyűrű

  2490 Ft
  Igazán trendi, "love" felíratú gyűrű. Ezüst bevonattal, illetve aranyozott kivitelben rendelhető. Méret: standard 52-es gyűrűsujj méret Rendelésnél a "további információk" résznél írd meg, hogy milyen színben kéred!
 • Akció!

  Miss Fox figurás gyűrű

  1790 Ft 1390 Ft
  Szeretsz vadasparkba járni? Az ott látható állatkák közül a mosómacitól a rókán át az aranysakálig bármelyikre ráillik ez az egyszerű, mégis rendkívül csinos, farkára fejét borító állatfigurás gyűrű. Igazán jól mutat az ujjon! Elérhető színek: ezüst bevonat, aranyozott, illetve rózsaarany bevonatú. Mérete: standard 52-es (gyűrűsujj) méret. Rendelésnél a "további információk" résznél írd meg, hogy milyen színben kéred!
 • Akció!

  Ananász

  1290 Ft 990 Ft
  Kakukktojás ebben a kategóriában, ám kihagyhatatlan volt! Ez az ananászt idéző aranyozott gyűrű az intenzív diétát folytatók lelki megerősítője is lehet! Persze, ha nincsenek súlyvesztési céljaid, akkor is remekül mutat az ujjadon ez a lapos (nem akad be a ruhába!), lyukacsos ananász kreatív gyűrű. Mérete: standard 52-es (gyűrűsujj) méret
 • Akció!

  Bronz bulldog

  3390 Ft 2430 Ft
  Nagyon komolyan kidolgozott, nehezebb darab ez a bronz színű francia bulldog. Egy igazán szép darab, ajándéknak tökéletes! Szabadon állítható méretű a gyűrű, így bármely ujjra megfelel.
 • Akció!
  Black Friday! Különleges darab ez a spirál gyűrű, melyet a spirál tetején egy csillogó kristálykövekkel kirakott pillangódísz ékesít. Extravaganciáját adja, hogy a gyűrűhöz alul egy nagyobb méretű kőhöz erősítve aranyozott bevonatú könnyed láncstruktúra díszíti. Különleges alkalmakra, különleges nőknek ajánljuk! Csodaszép darab.
 • Akció!

  Bulldog mancs szet

  5180 Ft 2690 Ft
  Szuper ajándékötlet az aranyozott cuki kutyusos ékszerek kedvelőinek: 1 db francia bulldog aranyozott szabadon állítható méretű gyűrű + 1 db tappancs medálos nyaklánc
 • Akció!

  Pudli tappancs szet

  5180 Ft 3970 Ft
  Szuper áron cuki kutyis ajándékcsomag: 1 db cuki pudli ezüstbevonatú kutyusos szabadon állítható méretű gyűrű + 1 db ezüstbevonatú tappancs medálos nyaklánc
 • Akció!

  Tacsi medál szet

  5050 Ft 3870 Ft
  Tacsi szerelmeseknek: 1 db ezüst bevonatú szabadon állítható méretű tacsi formájú szabadgyűrű + 1 db ezüstbevonatú tappancs lenyomatú medál nyakláncon. A tacsi opcionálisan kérhető fekete színben is. Ha így kéred, ezt jelezd rendelésnél a megjegyzés rovatban.
 • Akció!

  “BIG LOVE” sett

  5280 Ft 3660 Ft
  Love szet az igazán szeretetteljes mancsos kiskedvenc kedvelőknek: 1 db ezüstbevonatú LOVE mancsos medál nyakláncon + 1 db love firka-feliratos különlegesen szép gyűrű. A love gyűrű elérhető aranyozott kivitelben is. Amennyiben úgy kéred, ezt jelezd rendeléskor a megjegyzés rovatban.
 • Akció!
  BLACK FRIDAY! Gyöngyörű ünnepi exkluzív gyűrű tele kristálykövekkel. A gyűrű szabadgyűrű, tehát a mérete szabadon állítható. Akár esküvői ékszerként is megállja a helyét, csodaszép kiegészítő. Színházba, konferenciára, ünnepi összejövetelre, vagy a merészebb ékszerek kedvelőinek akár gyakrabbi viseletre is bátran ajánljuk. Rózsaarany és ezüst bevonatú kivitelben elérhető limitált készletben!
 • Akció!
  A gyöngyös ékszerek kedvelőinek ajánljuk ezt a finom darabot. Igazi kecses női ékszer, mégis merész, új vonalvezetésű szálra kerültek fel a gyöngyök. Tökéletes ajándék akár az ünnepekre!