//Akciós szettek
 • Akció!
  'I will love you forever" belső gravírozással ellátott "titok gyűrű", mely szabadon állítható méretű, szivecske zárdekor elemmel és fekete tappancs nyomatokkal a külső íven. Igazi kis különleges, meglepi ékszer tappancsos állatka kedvelőknek.
 • Akció!
  A legédesebb francia bulldogokat mutató állítható méretű unisex gyűrűkkel igazán trendy kutyaimádó lehetsz! A gyűrűk a tradícionális használat mellett táskafül díszként is funkcionálhatnak, a további felhasználást illetően a lehetőségek tárháza szinte korlátlan. Legyen jelen otthonodban, autódban, munkahelyeden, vagy bárhol amerre csak megfordulsz ez az édes kis fancia bulldog gyűrű, és garantáltan mindig mosolyt csal az arcodra, főleg, ha kis kedvencedre emlékeztet. Aranyozott, ezüst bevonatú kivitelben, valamint fekete színben  kapható! Rendelésnél a "további információk" résznél írd meg, hogy milyen színben kéred! Mérete fülszélnél: ca. 14 mm
 • Akció!
  A letisztult formák kedvelőinek ajánljuk ezt a domború cica formájú gyűrűt, mely farkával körbeöleli az ujjat. A gyűrű nem zár, így könnyedén állítható az ujjméretre. Aranyozott bevonattal kapható. Könnyed, mégis elegáns darab.
 • Akció!

  Aranyozott cuki tappancs füli

  1890 Ft 1340 Ft
  A tappancsos ékszerek kiegészítőjeként praktikusan használható ez a cuki kis tappancs fülbevaló. Aranyozott színben elérhető.
 • Akció!
  Édes kis mopsz pofikájú állítható méretű gyűrű fekete színben, illetve aranyozott kivitelben. A fejrész szélessége: 1 cm Rendelésnél a "további információk" résznél írd meg, hogy milyen színben kéred!
 • Akció!

  Black Cat’s nyaki

  2480 Ft 1160 Ft
  A nyak felső ívére gyönyörűen illeszkedik ez az új cicás modell, melyet az igazán cicásaknak ajánlunk szeretettel!
 • Akció!
  Ha nagyon különleges gyűrűre vágysz, jó hírünk van, megtaláltad: matt (!) fekete bevonattal válik a Black Friday fekete ekluzív virág-gyűrűjévé, melyet kristálykövek díszítenek. Aranyozott színű a gyűrű alapszíne. Mérete az átlag női gyűrűsujj, 52-es mérete.
 • Akció!

  Cicaárnyékos szett

  2560 Ft 1240 Ft
  Black Friday: A vidám színek kedvelőinek szettbe került a cicaárnyékos öntapadós jelölő tömb + a cicaárnyékos, színes hátterű díszítéssel ellátott barna bőr karkötő.
 • Akció!
  Vékony cellux tekercs körös-körbe cicaárnyékos dekorációval. A fekete macskák mindenféle pózokat vesznek fel amíg te körbetekered egy kreatív alkotásodon, amit épp ezzel a cicás dekorációs ragasztószalaggal szeretnél feldobni. Szélessége: 0,8 cm
 • Akció!

  Cicás edényfogó duopack

  1320 Ft 860 Ft
  Blackfriday akció: 2 új dekoros cicás edényfogó extra akciós áron, mindössze 860Ft - a készlet erejéig.
 • Akció!

  Cicus pénztárca -50%

  1400 Ft 699 Ft
  Könnyed kis egyterű, zipzárral záródó pénztárca vagy kulcs/iratok tárolására alkalmas kis erszény ez a vidám cicás darab. Ajándékba, vagy mindennapi rohanós napokhoz hangulatkeltő. :-)
 • Szuper nyári cicás kiegészítő ez a cicás tattoo. Kis fekete cuki cicákkal díszítheted a bokádat, karodat, hasadat. Nem túlzottan feltűnő, de a cicaságodat tökéletesen kifejezi. Csapj le rá!
 • Akció!
  Ez a csillogó apró kristálykövekkel kirakott cicapáros összetartozik. Nagyon kedves és finom ékszerdarab, egy igazi csillogó cicaduó a nyakláncon. Ezüst bevonatú színben kapható.
 • Akció!
  Cuki kis csillogó páros ez a fülbedugós kristályköves cicás fülbevaló. Hátul szilikon stoppolóval.  
 • Akció!
  Igazi finom cicás alkotás ez az állítható méretű cica formájú gyűrű, apró kristálykövekkel tele a fejrészen, valamint egy csillogó kővel a szívformába alakított farokrésznél. Platinum bevonattal illetve rózsaarany kivitelben rendelhető. A szolidabb de elegáns forma kedvelőinek ajánljuk, valamint minden macskakedvelő kedvence lehet! Ez egy igazán szépen kidolgozott elegáns darab!