Szállítási információk

 

Küldeményeinket postai úton vagy csomagküldő szolgálattal juttatjuk el otthonába vagy munkahelyére. Kérjük, törekedjen rá, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol a kézbesítési munkaidő időkeretén belül ön elérhető.

A csomag feladása a rendelés visszaigazolását követő munkanaptól számított 1-3 munkanapon belül történik postai úton, ajánlott  elsőbbségi küldeményként. Postafiókcímre nem kézbesítünk.

A rendelés visszaigazolásban kap tájékoztatást arról, hogy az adott termék elérhető-e készleten. Amennyiben a szükséges raktári készlet nem áll rendelkezésre, úgy tájékoztatjuk a várható beérkezési időről, ami 20-60 nap is lehet.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A postai küldemény elveszését, részleges elveszését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a posta felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.

Személyes átvétel esetén természetesen nincs szállítási költsége. Személyes átvételt kérhet Gyálon vagy Budapesten a Nyugati térnél. Amennyiben ezt a módot válassza kérem, előzetesen egyeztessen erről telefonon vagy e-mailben.

 

Szállítási díjak

 

Szállítási díjaknál a postai díjszabást követjük. Ön választhat előre utalás illetve postai utánvétes fizetési lehetőség közül.

Előre utalás esetén a szállítási költség 590Ft.

Utalni az alábbi bankszámlaszámra lehet, a közlemény rovatban feltüntetve a teljes nevét, a rendelés dátumát és a megrendelésszámot:

Banki információk:

Számlavezető bank: Raiffeisen Bank

Számlatulajdonos neve: Erős Anita

Bankszámlaszám: 12022203-01226691-00100008

 

20,000 Ft rendelési értékig választhatja az utánvétes átvételt, azaz a postai átvételkor kíván készpénzzel fizetni. Ebben az esetben a házhoz szállítás díja: 2145Ft a postai aktuális díjszabás szerint. Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A szállítási díjak tartalmazzák a csomagolóanyag és a csomagolás költségét is, erre külön díjat nem számítunk fel.

A szállítási díjak belföldi cím esetén érvényesek. Amennyiben külföldi címre kéred a kézbesítést, előtte e-mailben egyeztetünk a szállítási díjról. Fontos! Külföldre szállítandó csomag esetén a Magyar Posta nem biztosít utánvétes kézbesítési lehetőséget, ezért ebben az esetben kizárólag előreutalással tudjuk a rendelést teljesíteni.

 

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

 

Előfordulhat, hogy a webáruházban szereplő egyes termékek gyártása megszűnik. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. Teljes visszautasítás esetén, a termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautaljuk az összeget az Ön részére 5 munkanapon belül.