Kövess minket a Facebookon! dorombolok.com | Kérdésed van? Hívj most! +36 30 865 8700|info@dorombolok.com
/Rólunk

Rólunk

Ennek az oldalnak megvan a maga története, mely gyerekkoromba nyúlik vissza, amikor is nagyon szerettem a macskákat, s mivel akkor nem volt divat macskát a házban tartani, sokszor beszöktettem kedvencemet – akár este az ágyamba, hogy mellettem doromboljon. Sokan állítják, hogy a macska dorombolásának számos élettani pozitív hatása van az emberre. Több macskakiállításon hallottam, ahogy a kiállítók kedvencükről azt vallották, a dorombolás rezgésszintje, ami 20-140 Hz-re tehető, gyógyítólag hat.

Kikezdhetetlen tény, hogy a macskák különös mágikus erővel rendelkeznek a negatív energia feloldására (régen a “varázslóasszonyoknál” is alap kellék volt a fekete macska) – csak becsücsül a kis dorombi gombóc az öledbe, s mint egy szivacs, magába szívja és semlegesíti a negatív töltetű gondolatokat. S te csak azt veszed észre, hogy korábbi gondterhes nyomasztó érzés a szívedből elillan, a nagy súly a válladról eloszlik, s  szeretetteljesen simogatod a mohón bújó cicádat – talán még el is mosolyodsz. Mintha eldorombolta volna a bánatodat. Mint tudjuk, minden energia, s így van ez a dorombolással is.

A macskaszeretet tovább folytatódott  családomban, így azon kaptam magam, hogy már nemcsak magamnak nézegetem és vásárolok mindenféle macskás dolgot (bögrét, faragott faszobrot, íróeszközöket, ruhát, stb.), hanem unokahugaimnak, gyermekemnek is. A kör egyre bővült. Ekkor kezdtem új ötletek után nézni, majd arra gondoltam, bizonyára más is lehet így ezzel: névnapra/születésnapra/gyereknapra vagy bármi más alkalomra keresi az ajándékot, amihez a “Minek örülnél?” kérdésre csak azt a választ kapta: “Valami macskásnak.” Így jött az ötlet, hogy ha már én beszereztem a legcukibb macskás dolgok tárházát, azt mások számára is elérhetővé tegyem. Folyamatosan kerülnek fel újabb és újabb macskás dolgok, melyek akár ajándékként, akár saját részre vásárolhatók. Válogass kedvedre!