Webshop zárás előtti készletkisöprési akciók! Utolsó lehetőség

Nézz körül most!

FB
GYERE DOROMBOLNI A FACEBOOK OLDALUNKRA!

Még a nem-macskakedvelők is jókat derülhetnek a macskás bolondságokon, amiket a dorombolok.com facebook oldalunkon találhattok. Szóljatok hozzá, töltsétek fel ti is macskáitokról elkapott legviccesebb képeket/videókat!

♥ Macska medicina ♥

Tudod miért pont a macskás dolgokat/kiegészítőket választod? Nézz a dolgok mögé, mit jelent szimbolikában!

„A macska a meditáció nagy mestere. Az ő erejével ellátott ember arra hivatott, hogy lelke útját kövesse. A macska kitűnő lélekvezető, feltűnés nélkül, simulékonyan mozog a világok között és az időn keresztül. Védencének hetedik érzéket és antennákat ad a természetfeletti területek felfogásához. Akit a macska vezet, arra éles, éber megfigyelőképességét ruházza át, valamint csípős nyelvét, intelligens talpraesettségét, a teljes ellazulást, valamint a saját út követésébe vetett bizalmat, és az ösztönös belső vezetésben való feltétlen hitet. A macska anácsot ad azzal kapcsolatban, hogy hogyan boldogulhatnánk jobban az életben, hogyan törődhetünk jobban magunkkal, és hogyan tartsuk meg szabadságunkat és függetlenségünket. Elhozza a Nap erejét, az öntudatot. Nem mindennel kell kezdenünk valamit azok közül, amelyek kívülről hatnak, vagy ami velünk történik. Ezer oka lehet annak, hogy egy dolog miért olyan, amilyen. Engedjük el magunkat, és figyeljük bensőnket – tudni fogjuk, hogy mikor kell élénknek lenni, és mikor kell egyszerűen csak létezni. A macska erőt kölcsönöz, hogy gyorsan és ösztönösen cselekedjünk, hogy az energiarablókat szempillantás alatt felismerjük és ártalmatlanná tegyük, hogy az életet játékként, az összetűzéseket az élet iskolájának leckéiként fogjuk fel.”

Forrás: Jeanne Ruland: Az állatok ereje végigkíséri életünket

Miért érdemes itt vásárolnod?

Minőségi termékek                                  Megbízhatóság                                   Extrák

  • Minden terméket tesztelünk mielőtt a termékpalettára felkerülne.

  • Garantáltan a legcukibb macskás termékeket válogattuk össze, melyek igazán feldobják a napodat.

  • Nálunk megtalálod azokat a kreatív macskás termékeket is, amelyek más macskás oldalakon nem elérhetőek.

  • Ha bármely termék kapcsán kérdésed merülne fel, azonnali telefonos segítséget nyújtunk, illetve mailekre 24 órán belül válaszolunk.

  • Amennyiben sürgősen szükséged van valamely termékre, lehetőséged van személyes átvételre előre egyeztetett időpontban.

    Személyes átvételre Gyálon és Budapesten a Nyugatinál van lehetőség. Ebben az esetben természetesen nincs szállítási költséged. Ha ezt az opciót szeretnéd választani kérlek, előzetesen érdeklődj.

A termék átvételt követően 14 napos termék visszavásárlási garanciát vállalunk termékeinkre, amennyiben mégsem nyerte el a tetszésedet.

A garancia érvényesítésének feltétele, hogy a terméket eredeti állaptában juttasd vissza hozzánk, s előzetesen e-mailben rögzítsd felénk, hogy mi a gondod a vele. Ha visszaküldöd, átvételt követően visszautaljuk az árát. (Promóciós termék esetén is a kifizetett vételár érvényes.)

Minden hónapban megajándékozunk ingyenesen letölthető macskás kreatív ötletekkel, amelyeket a honlapon a “Macskás kreatívok” menüpont alatt találsz.

Visszatérő vásárlóinknak külön kedvezményeket biztosítunk. Ha már egyszer vásároltál a webshopban legalább 15000Ft értékben, akkor kapsz egy promóciós kódot, melyet a következő vásárláslásodkor hasznáhatsz fel fizetéskor.

Ez igazán állati! Amennyiben fizetéskor az előre utalás opciót választod, mi biztosítjuk a legolcsóbb szállítási költséget. Mindössze 590Ft!